Sogn og Fjordane Kunstmuseum Kunstmuseet
kunstmuseet/valgt-bilde-(11)-kopikopi.jpg.

Familieverkstad: Vi målar som Muri!

Tidspunkt -
Stad Sogn og Fjordane Kunstmuseum

Denne laurdagen målar vi som Rolv Muri: på golvet!

Bli med å lage fargesterke abstrakte måleri, vi brukar ein nal til å dra fargane utover arket i staden for pensel – fargane blandar seg såå fint på denne måten! Kom og eksperimenter med fargar og formar, her handlar det om å leike seg med fargekombinasjonar og lag på lag!

OBS: ta på klede som kan tole å få ein flekk.

kunstmuseet/familieverkstad_muri.jpg.

kunstmuseet/bilde1.jpg.
Rolv Muri (1921-1992) i atelieret sitt medan han målar "Klipper", 1979. Dette måleriet og mange fleir kan du sjå i utstillinga "Rolv Muri. Eg målar med jord under neglene". Utstillinga finn du i andre etasje på kunstmuseet.
Billettinfo:

Familieverkstaden og utstillingane er gratis for born i følge med betalande vaksen. Born under 12 år må bli følgt av ein føresett på verkstaden.

For vaksne med årskort på museet er verkstaden gratis. Ellers gjeld vanleg inngangsbillett på museet, du kan kjøpe billett på førehand eller i resepsjonen ved ankomst. Billetten gjev også inngang til alle utstillingane.

-

Merk: alle som vil delta på verkstaden må registrere seg i resepsjonen først. Borna får utdelt sin gratisbillett der.

-

Kunstmuseet inviterar til månadleg familieverkstad, som regel siste laurdag i månaden. Følg med på nettsida vår eller facebook for meir info om kvar verkstad.